Društvo

Klinika za kardiohirurgiju UKC Niš: Donacija za još jednu porodicu koja je dobila prinovu

Rukovodstvo Klinike za kardiohirurgiju KC Niš posetilo je sestru Dijanu koja radi u operacionom bloku kao instrumentarka i njenog supruga Vladimira kako bi im čestitali rođenje ćerke Dunje i uručili donaciju u vrednosti od 1.000 evra koju Klinika tradicionalno dodeljuje dragim koleginicama kada postanu mame.

Dijana i Vladimir su odabrali bebi kolica i krevetac kao najpotrebnije.

“Ovo je “naša” 6 beba koja dobija pomoć a presrećni smo što u narednih nekoliko meseci očekujemo da još 5 naših koleginica postanu mame”, kazao je profesor dr Dragan Milić, direktor ove Klinike.

Nema ništa ni lepše ni uzvišenije nego kada se novi život rađa. Našoj Dijani i njenom suprugu Vladimiru želimo svu sreću i radost u životu. Dunji da stasa u dobru i poštenu osobu na radost i ponos svojih roditelja, dodao je Milić vodeći se idejom da svi zajedno možemo mnogo, sami daleko manje.

On je dodao da je na kolegijumu Kinike doneta i odluka da svim radnicima koji idu u penziju bude dodeljena donaciju u vrednosti od 1.000 evra po njihovom izboru.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com