Promo

Klinika Maja – Za uspeh potreban stručan i uigran tim uz podršku mladih lekara (VIDEO)

Klinika Maja je vrhunska oftalmološka klinika, koja je u samom vrhu oftalmoloških usluga ne samo u Srbiji, već i u regionu. Posvećenost i vrhunsko lečenje očnih bolesti i stanja oka odlike su ove klinike na kojima su izgradili brend i ime kome se veruje.

Kako bi se postigao visok standard, posvećeno se pristupa svakom pacijentu i njegovom lečenju, a tome doprinosi permanentno praćenje svih svetskih standarda, kao i primena najsavremenije medicinske opreme koja je na raspolaganju. Pored savremene i vodeće tehnike u svetu, neohodan je stručan i uigran tim, ali i mladi stručnjaci kako bi mladost pretočili u iskustvo.

Prof. dr Gordana Zlatanović, osnivač ističe koliko je bitna dobra saradnja i iskusnih i mladih lekara, upravo ova spona čini Kliniku Maja jedinstvenom.

„Osnov dobre klinike jeste iskusan i stručan tim, ali i mladi ljudi koji vuku napred. Trenutno u ovoj klinici nalazi se petoro specijalizanata i oni su ti koji vuku. Stariji i iskusniji tim je tu svakog trenutka da pomogne mlađim kolegama svojim iskustvom, ali isto tako da prihvati od mladih sve što je novo i napredno u svetu“, ističu u Klinici Maja.

Iskusan tim očnih hirurga sa više od 20 godina iskustva, na čelu sa profesorkom dr Gordanom Zlatanović, garantuje profesionalizam na visokom nivou i najbolju negu.

Usluge:

– Hirurške intervencije 

– Pregled oka 

– Dijagnostika

Кlinika Maja dobitnik je priznanja “Кapetan Miša Anastasijević” u kategoriji za izuzetne rezultate u oftalmologiji i održivom razvoju.

Povelja je uručena prof. dr Gordani Zlatanović.

Ovo priznanje se dodeljuje od 2000. godine u Srbiji i nosi ime čuvenog srpskog trgovca i dobrotvora iz 19. veka.

Klinika Maja
Vizantijski bulevar 33
018/530-541 018/533-036
www.klinikamaja.rs
Facebook

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com