Promo

Klinika Maja – Spoj timskog duha, mladosti i iskustva

Za koga Vi navijate?

Tim se kod nas poistovećuje sa sportskom ekipom. Često čitamo o tome kako je timski duh važan za uspeh reprezentacije ili koliko je narušen timski duh glavni krivac za neuspeh ekipe. Tim koji dobro funkcioniše, pobeđuje, napreduje, uvek odlikuje činjenica da je svaki šraf važan, svako radi svoj posao najbolje što ume i tako taj tim pobeđuje.

Svi mi volimo priče malog tima iz malog grada koji je napredovao sopstvenim snagama i došao do lige šampiona.

U svetu oftalmologije priča o Klinici MAJA upravo je priča o takvom timu – koji se gradio, razvijao, radom i poverenjem pobeđivao i sada se nalazi u samom vrhu.

Klinika Maja je osnovana 1994. godine iz jedne sjajne ideje. Poput čuvenih priča o Bil Gejtsu i Majkrosoftu, Lari Pejdžu i Sergej Brinu i Guglu ili Stivu Džobsu i Epl korporaciji, čije su firme potekle iz garaža, i Klinika Maja je nastala u stanu, gde je jedan mali tim savršeno funkcionisao.

KLINIKA MAJA

„Ovo je priča o timu iz mog ugla, te daleke 1994. godine sigurno najmanjem šrafu koji je davao sebe za uspeh tima. Nedeljni ručak je kod nas u porodici uvek bio svetinja i trenutak kada se tim okuplja, to je tradicija koja je i dan danas prisutna i trenutak kada se priča o timu i njegovom napretku. Vraćamo se na 1994. i tadašnje zadatke koje sam imao kao deo tima, a dobio ih baš na jednom od tih nedeljnih ručkova“, kaže za naš portal dr Marko Zlatanović.

Matematika, biologija, fizika, hemija, kaže dr Zlatanović, bili su glavni delovi njegovog zadatka da bi tim funkcionisao.

„Stvaranje privatne klinike nije smelo da trpi gubitak energije na pomaganje deci u uspehu u školi i, kako stoje stvari, deluje mi da smo moja sestra i ja dobro obavili svoj epizodni zadatak u tom periodu“, ističe dr Zlatanović.

Kako je vreme prolazilo tako su se i zadaci u timu menjali, a tim Klinike Maja sada broji 40 ljudi. Glavni cilj takvog tima je zadržati topao porodični osećaj i ako se broj članova svake godine povećava.

„Komunikativnost mi je uvek bila jača strana, čak sam često dobijao opaske kao mali ”Gde se gasiš, pusti mamu i tatu da odmore malo”. I tako možda baš ta moja pojačana komunikativnost me je dovela do toga da hteo, ne hteo budem zadužen da animiram naš tim… da se druži, da se šali, da putuje, da se raduje i slavi kada su neformalna dešavanja, ali isto tako i da radi i trudi se da pruža svoj maksimum za uspeh malog kluba iz treće lige koji je eto došao do Lige šampiona“ kaže dr Marko Zlatanović.

Timski duh, to je ono što se oseća od prvog koraka i ulaska u Kliniku Maja, jer to je njihova prava snaga.

„I da, zaboravih odgovor na pitanje sa početka teksta… Ja navijam za KLINIKU MAJA! Napred plavo-beli!!!“, zaključuje dr Marko Zlatanović.

KLINIKA MAJA

„Za nas su naši doktori, naše sestre, optičari, pravnici, ekonomisti, pomoćni radnici … najbolji. I uvek ih podržavamo i zato napredujemo zajedno“, ponosno ističe dr Zlatanović.

Klinika Maja postoji dve i po decenije i jak timski duh je nešto što je krasi. A  glavni zadatak je da i u narendnih 25 godina održe taj duh.

„Žargonom sportskih novinara rečeno: Sačuvali smo kostur ekipe i idealan smo spoj mladosti i iskustva“, zaključuje dr Marko Zlatanović.

Klinika Maja
Vizantijski bulevar 33
018/530-541 018/533-036
www.klinikamaja.rs
Facebook

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com