DruštvoZdravlje

Klinici za dečiju hirurgiju televizor od GO Crveni krst

Gradska opština „Crveni krst“ donirala je Кlinici za dečiju hirurgiju i ortopediju, TV prijemnik.

 

Miroslav Milutinović, predsednik GO Crveni krst

„Zadovoljstvo mi je što gradska opština Crveni krst može da bar malo doprinese da deca koja se leče na ovoj klinici uz crtane filmove i obrazovni program, skrenu misli sa problema zbog kog se i nalaze u bolnici“, rekao je prilikom uručenja poklona rukovodstvu Кlinike za dečij hirurgiju i ortopediju, predsednik gradske opštine „Crveni krst“ Miroslav Milutinović.

Direktor Klinike za dečiju hirurgiju doc.dr Živojin Spasić zahvalio se na ovoj donaciji i istakao da je svaka  akcija koja upotpunjuje vreme bolesnoj deci dobrodošla.

doc.dr Živojin Spasić, direktor Klinike za dečiju hirurgiju

“Nadam se da će ovakvih akcija biti još i da ćemo deci koja borave kod nas na klinici olakšati bolničke dane“, rekao je doc.dr Živojin Spasić

 

Milutinović je najavio da je ova opština pripremila poklone za još neke klinike koji će biti uručeni u narednom periodu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Лееееееее! Чак ЈЕДАН “пријемник”! Претргли се.
    Да јагњећа бригада прескочи неколико кафанских теревенки и “Лепе Брене за чет’ри особе”- свака дечија соба би могла да има тај “пријемник”. Али….. мора да се крка и пијанчи о народном трошку. Ко шиша децу?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com