Ekonomija

KLERP organizuje javnu raspravu povodom novog Programa lokalnog ekonomskog razvoja

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte napravila je Program lokalnog ekonomskog razvoja za 2020. godinu. Da bi program bio prosleđen Skupštini predstoji nekoliko koraka, kazala je Violeta Tesla iz KLERP-a, na današnjoj sednici Gradskog veća.

“Prvi korak je održavanje javne rasprave, koja će trajati nedelju dana, od 13. do 19. februara. Svi zainteresovani subjekti moći će da upute sugestije na ovaj Program, da daju primedbe, a javna tribina biće održana 18. februara u Regionalnoj privrednoj komori u 12 sati”, rekla je Tesla.

Ona je dodala da će nakon toga imati konačan Nacrt Programa, koji će prvo biti upućen Privredno-ekonomskom savetu, zatim Gradskom veću i na kraju Skupštini.

“Nama je bitno da ovo što pre prođe, jer pre svega, možemo vrlo rano da krenemo sa dodelom bespovratnih sredstava koja su predviđena ovim programom, što nam je plan da učinimo već u toku leta. Programom je predviđeno da bude dodeljeno 40 miliona dinara bespovratnih sredstava”, kazala je Tesla.

Ona je kazala da će Nacrt Programa biti na sajtu KLERP-a i na sajtu Grada od 12.02. do 19.02.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Pa zar gosp.Tesla nije bila zaposlena u Regionalnom centru za obrazovanje? Toliko o razvoju i investicijama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com