Sport

KKK “Nais” ugostio predsednika Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Kruševac

Krajem minule nedelje , ККК „Nais“, na terenu “Stefan Jović” ugostio je gospodina Dejana Ivanovića, predsednika Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Кruševac – SSOSIК.

Tom prilikom ККК „Nais“ je podržao akciju koju predvodi Dejan Ivanović sa svojom organizacijom Podrška – Prava – Pristup – Srbija, o priključenju Srbije konvenciji o zabrani ne samo korišćenja već i proizvodnji, skladišćenju i trgovini kasetnim bombama.

“Nadamo se da će i Srbija koja je osetila stradanja upravo ovkavih ekslpozivnih naprava, uskoro postati 122 – i pristupnik konvenciji”, kažu u KKK “Nais”.

Dejan Ivanović je imao priliku da poseti trening kluba gde je izjavio da je presrećan da u Srbiji postoji još jedan klub košarke u kolicima, da je sama organizacija kluba na čelu sa predsednikom Markom Aleksandrovićem fantastična, da se vidi da vlada zdrava atmosfera i da je Nais prava porodica.

Tom prilikom Dejan je podelio poklone i majice klubu sa kojima su se igrači i stručni štab zajedno sa predsednikom SSOSIК-a slikali i još jednom na taj način pružili punu podršku.

Foto: KKK “Nais”

Dejan Ivanović je heroj sa Кošara koji je i sam izgubio nogu na ratištu. Unazad nekoliko godina, Dejan uveliko pomaže osobe sa invaliditetom u svim sferama.

Redovno učestvuje u organizacijama i kampovima sa slepom i slabovidom decom. U više navrata organizovao je kampove u Кruševcu i u mnogome pomogao razvoju golbal reprezentacije Srbije.

Svakako podrška i osobama fizičkog invaliditeta ne zaostaje.

“ККК „Nais“ mu se zahvaljuje na svemu tome i svakako Dejan Ivanović je uvek dobrodošao gost u našem gradu, u našem klubu”, poručuju iz ovog niškog kluba i dodaju da se nadaju češćim druženjima i akcijama sa gospodinom Dejanom Ivanovićem.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com