Sport

KKK Nais na međunarodnom turniru osvojio PRVI pobednički trofej

Posle uspešnog završetka jesenjeg dela Balkanske lige u košarci u kolicima, KKK Nais zimsku pauzu koristi kako bi podigao formu za domaće prvenstvo. Na međunarodnom turniru prijateljskog karaktera „Trofej Požarevac 2021”, niški košarkaši ispisali su nove stranice klupske istorije – prvi pobednički trofej u vitrinama kluba, navode iz ovog kluba.

„Posle letnje pauze trenirali smo veoma posvećeno, imali smo naporne pripreme, igrali dosta prijateljskih i takmičarskih utakmica. Četiri pobede zaredom dobar su podstrek da nastavimo sa radom i budemo još bolji na proleće”, rekao je centar Nišlija, Dušan Lazarević.

Svi u klubu su saglasni da igranje jakih međunarodnih utakmica u Balkanskoj ligi pozitivno utiče na kvalitet igre što pokazuju i podstignuti rezultati.

Foto: KKK NAIS

„Zadovoljan sam činjenicom da su igrači ispunili sve što smo se dogovorili, pa je publika u Požarevcu mogla da vidi možda i najzreliju igru našeg kluba. Iako smo bili oslabljeni neigranjem nekoliko standardnih igrača uspeli smo da timskom igrom kontrolišemo rezultat tokom svih 40. minuta u obe utakmice“ , rekao je prvi čovek struke, prof. Miljan Hadžović.

Domaćin turnira bila je Opština Požarevac, a formalni domaćin KKK Mega Despot iz Beograda.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com