Sport

“Kinezisov” trening kamp ovog vikenda u Nišu

U sali Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nišu, od petka do nedelje, biće održan drugi po redu trening kamp reprezentacije Srbije za juniore i mladje seniore.

Univerzitetski džudo i sambo klub “Kinezis” ispred Džudo Saveza Srbije organizovaće okupljanje reprezentativaca na završnim pripremama za Juniorsko Evropsko prvenstvo u Mariboru.

Čitav program predviđen je za tri dana, a prvi trening održaće se u petak 25.avgusta sa početkom u 10 časova. Ukupno će biti 5 treninga a poslednji bi trebalo da bude održan u nedelju, 27.avgusta od 10 časova. Dan za medije planiran je za subotu.

Iz kluba kažu da će akcenat biti na randoriju (sparing) i da je planirano 8-10 randorija po treningu.

Očekuju se najbolji džudisti Srbije u kategoriji juniora i mlađih seniora. Najveći broj reprezentativaca je već potvrdio učešće, a na kampu će biti i takmičara iz Crne Gore, Bugarske, Slovenije…“, dodaje Nikola Milošević, trener pomenutih uzrasnih kategorija.

Smeštaj učesnika može biti u sopstvenoj režiji ili u Domu učenika koji se nalazi u zgradi fakuteta, u tom slučaju cena punog pansiona iznosi 1700 dinara.

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje nalazi se u ulici Čarnojevića 10a.

UJSK Kinezis poziva sve zainteresovane trenere i takmičare da se pridruže kampu. Više informacija može se dobiti na broju +381 64 34 36 924 ili putem mejla milosevicn@yahoo.com.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com