Društvo

“Kinezi” ne rade?

Kineski “Panda Shoping centar” u Nišu zatvorio je svoja vrata za kupce, i to od danas pa sve do 27. marta.

Na natpisu ulaznih vrata “Pande” koji je juče postavljen stoji obaveštenje da u ovom periodu neće raditi zbog, kako navode, korišćenja godišnjišnjih odmora. Oni ponovo počinju da rade 28. marta. Obaveštenje je potpisao direktor.

Nišlije koje bi da uđu u “Pandu” danas komentarišu da li je pravi razlog zaista godišnji odmor ili ne rade zbog koronavirusa. Odgovor na ovo pitanje nema ko da im pruži jer sa druge strane vrata nema nikoga.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Veliča ih kao da su mu drugi život dali. A upropastili nam privredu, fabrike pozatvarali, uvozimo smeće od robe i zatrpali smo se deponijama od njihove “kvalitetne” robe. Oni su tim recikliranim smećem očistili Kinu a zatrpali glupake kao što smo mi. Dok mi (domaći preduzetnici) plaćamo nenormalno velike poreze i dažbine “braća” sa svojim radnjama su oslobođena i inspekcija i poreza. Nemaju ulaz robe, ljudi doteraju pun kombi i samo pakuju u rafove. Da daju račun, Bože sačuvaj. Nama prete sa 1.000.000 din za mala preduzeća ako nemamo bar kod deklaracije, oni ne znaju šta je to uopšte. Ovo je genocid nad domaćim preduzetnicima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com