DruštvoVirus Korona

Kineski grad Hangdžo donirao 30,000 maski

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte obezbedila je donaciju u vidu 30,000 zaštitnih maski. Donator je kineski grad Hangdžo sa kojim je Grad Niš, preko Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte, uspostavio saradnju septembra 2018. godine potpisivanjem Pisma o namerama za jačanje razvoja informatičkog puta svile.

 

“Kineski prijatelji, i sami suočeni sa opasnostima od virusa Covid-19, nisu zaboravili svoje partnere i poslali su ovu vrednu i preko potrebnu donaciju”, saopštila je Kancelarija za lokalni i ekonomski razvoj.

Foto: KLERP

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte, koja je i u vreme vanrednog stanja u saradnji sa svojim partnerima i niškim privrednicima prikupila za potrebe ugroženih stanovnika Niša značajne donacije, kako novčane, tako i robne, zahvaljuje se i partnerima i saradnicima iz kineskog grada Hangdžoa, što u ovim teškim vremenima nisu zaboravili na solidarnost.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com