Sport

Kik bokseri Niša apsolutni šampioni Srbije za 2018.

Kik boks klub “Niš” je osvajanjem prvog ekipnog mesta na prvenstvu Srbije za seniore, juniore i kadete, održanog u Senti, potvrdio svoju prvu poziciju na tabeli.

Pored sedam zlatnih medalja, jedne srebrne i dve bronzane, kikbokseri iz Niša osvojili su i tri pehara, za najbolji klub u konkurenciji juniora, kadeta i seniora “B” klase.

U konkurenciji juniora zlatne medalje osvojili su Neda Brkić, Sandra Savatić, Natalija Gligić i Lazar Arsić, dok je Stefan Stanković u ovoj konkurenciji ostao bez medalje.

Među kadetima zlatom su se okitili Dušan Jovanović i Natalia Savić, a Pantelija Kovačić i Radomir Gajić uzeli su srebrne medalje.

Miloš Janković osvojio je zlato, a Stefan Jovančić srebro u konkurenciji seniora “B” klase.

Na nivou centralne Srbije, poslednje takmičenje u ful kontakt disciplini, za sve uzraste, održaće se u subotu 24.11.2018 u Doljevcu.

“Kik boks klub “Niš” i ovde zauzima ubedljivo prvo mesto i, kao i predhodnih godina, očekuje se osvajanje titule apsolutnog šampiona”, navode iz Kik boks kluba “Niš”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com