Sport

Kik boks spektakl u Nišu. Uskoro sedmi „Balkans Best Fighters”

Međunarodni, sedmi po redu Balkans best figters, koji se i ove godine održava u Nišu od 9. do 11. decembra, okupiće vrhunske kik boks borce. Ovo je jedan od najjačih turnira u kik boksu na Balkanu kako po broju takmičara, broju zemalja koje učestvuju, ali i po organizaciji. I ove godine će biti održan u Sportskoj hali “Mika Antić”.

Svake godine na ovom turniru snage odmeri više od 700 boraca iz više država. Prema rečima organizatora, selektora Srbije i predsednika Kik boks kluba “Niš” Srđana Radulovića do sada se za učešće prijavilo oko 300 takmičara iz osam zemalja. Prijave traju do subote, a praksa je pokazala da se najveći broj njih javi poslednjeg dana.

Izvesno je da će doći borci iz Severne Makedonije, Bugarske, Moldavije, Grčke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Najbrojnija će biti Makedonija, sa preko 150 takmičara.

“Boje naše zemlje braniće najiskusniji borci, državni, evropski i svetski osvajači medalja. To su Lazar Arsić, Miloš Janković, Nada i Ivan Krivačević, Nikolina Stevanović, Natalija Gligić”, rekao je Niškim Vestima selektor Srbije.

Prvi dan je rezervisan za smeštaj i merenje, a borbe počinju u subotu 10. decembra u 10 časova na tri bolirilišta. Finale će biti u nedelju 11. decembra od 18 časova, a nakon toga dodela priznanja najboljima.

Turnir organizuje Kik boks klub “Niš”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com