Sport

Kik boks reprezentativci spremni za SVETSKO PRVENSTVO

Srpska kik boks reprezentacija, posle održanih priprema na Zlatiboru, spremna je za predstojeće Svetsko seniorsko prvenstvo koje se održava u gradu Albufeira u Portugalu do 26. novembra.

Na spisku selektora Srdana Radulovića nalazi se 19 takmičara u K1 i low kick disciplinama, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Boje Niša brani reprezentativka Gordana Marijanović. 

“Pripreme su protekle u odličnoj atmosferi, i dobrim uslovima koje smo imali na Zlatiboru. Forma je na visokom nivou, i nadamo se da će Srbija u veoma jakoj konkurenciji još jednom potvrditi kvalitet na svetskom nivou. Na prvenstvo putujemo sa velikim ambicijama i sa svetskim šampionima iz 2021. godine: Aleksandar Konovalov, Saida Bukvić, Aleksandra Krstić i Aleksandar Menković, a u reprezentaciji je i dosta kontinentalnih šampiona”. istakao je Radulović.

Pored selektora Srđana Radulovića u trenerskom timu je i Siniša Vladimirović.

Posle završetka finalnih borbi, u nedelju 26. novembra naši reprezentativci će večernjim letom stići u Srbiju, nadamo se sa velikim brojem medalja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com