Sport

Kik boks: Novaku Raduloviću PROFESIONALNI POJAS

Novak Radulović,takmičar Kik boks kluba”Niš” i reprezentativac Srbije,osvojio je PROFESIONALNI POJAS u SUPER FIGHT-u, u sklopu Evropskog kupa 10.02.2017, u Karlovcu (Hrvatska).

Novak je u borbi sa Roy Wischmannom iz Norveške, u Low kick-u do 71 kg, bio ubedljiv u sve tri runde, primoravši sudiju da u drugoj rundi broji protivniku, ali se Norvezanin pokazao kao izuzetno spreman i jak borac i uspeo je da odradi meč do kraja.

“Posle mnogo medalja i pehara koje sam osvojio u dosadašnjoj karijeri, ovo mi je prvi pojas za koji sam imao priliku da se borim i ja sam tu šansu iskoristio. Presrećan sam jer mi je pojas nedostajao u kolekciji koju ću nadam se obogatiti i medaljom sa Evropskog kupa. Protivnik je bio odličan i po mnogima je bila najbolja borba od ukupno osam odrzanih, gde sam imao čast da budem jedini predstavnik iz Srbije medju borcima iz 11 zemalja”- istakao je Novak.

Posle još jedne pobede u profesionalnom ringu, Novak će u subotu i nedelju sa još dva takmičara iz Niša, Nikolom Lazarevićem i Stefanom Paunovićem, učestvovati na Evropskom kupu “KARLOVAC OPEN”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com