Sport

Kik boks klubu “Niš” pehar za najbolji klub u Srbiji

Na Juniorskom Full Contact prvenstvu Srbije, održanom u Senti u Novom Kneževcu ovog vikenda, pehar za najbolji klub prvenstva još jednom je pripao Kik boks klubu “Niš”, čiji su takmičari osvojili 8 medalja, i to čak šest zlatnih i dve srebrne.

Na do sada održanih pet prvenstava na nivou Srbije, kikbokserima Niša je ovo četvrti pehar u ovoj godini, i ubedljivo prvo mesto za 2017.godinu.

U ovom klubu kažu da im je do kraja godine preostalo još prvenstvo Srbije u Full Contact disciplini za seniore i kadete koje će se održati 16/17. decembra.

OSVAJAČI MEDALJA:
1. Nikola Lazarević——–63,5 kg (ZLATNA medalja)
2. Miroljub Petrović——-71 kg (ZLATNA medalja)
3. Stefan Paunović——–81 kg (ZLATNA medalja)
4. Jovana Janković——-56 kg (ZLATNA medalja)
5. Sandra Savatić———60 kg (ZLATNA medalja)
6. Natalija Savić———–65 kg (ZLATNA medalja)
7. Mila Kuhta—————48 kg (SREBRNA medalja)
8. Neda Brkić—————52 kg (SREBRNA medalja)
Predstavnici KBK “Niš”, Novak Radulović-reprezentativac i Srđan Radulović- trener reprezentacije Srbije, sa ostalim reprezentativcima pripremaće se na Tari od 16-31.oktobra, za predstojeće Svetsko prvenstvo u Budimpešti (Mađarska) od 04-12. novembra 2017.
Pod pokroviteljstvom Grada Niša, u organizaciji Kik boks kluba “Niš”, u SRC “Čair” će se od 1-3.decembra 2017. održati internacionalni kup u kik boksu “BALKANS BEST FIGHTERS”.
Učešće su potvrdili kikbokseri iz: Bugarske, Moldavije, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije. Očekuju se prijave iz :Slovenije, Turske, Grčke, Albanije i Rumunije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com