Sport

KIK BOKS KLUB “NIŠ” novi/stari šampion Srbije

Nišlije su odbranile titulu iz 2022. godine, i svom klubu donele još jedan pehar apsolutnih šampiona Srbije za 2023. godinu stići će u klub.

Na LK Prvenstvu Srbije u Rumi, šampioni Srbije postali su: Gordana Marjanović S-48, Ivan Krivačević , Nada Krivačevića i Konstantin Dunjić. Janja Savić je osvojila srebrnu medalju, dok su Darko Stevanović i Strahinja Đorić odvojili bronzane medalje.

Nekoliko favorita za osvajanje medalja: Miloš Janković, Lazar Pantić, Nikolina Stevanović i Neda Brkić, iz opravdanih razloga nije predstavljalo klub, ali su ostali takmičari KBK “Niš”, iako u oslabljenom sastavu osvajanjem 4 zlatne, 1 srebrne i 2 bronzane, još jednom sezonu završili na 1. mestu u Srbiji i potvrdili šampionsku titulu za Kik boks klub “Niš”.

“Iako smo finansijski minimalno sagledani od onih koji odlučuju o sportu u Nišu, mi smo svojim sredstvima na teži način uspeli da učestvujemo na svim takmičenjima i da odbranimo titulu iz prethodnih godina”, saopštio je KBK “Niš”.

Posle kraće pauze, najbolje kikboksere očekuju pripreme za učešće na najjačim međunarodnim takmičenjima: Evropsko prvenstvo za juniore u Turskoj i seniorsko prvenstvo Sveta u Portugalu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com