Ekonomija

KIA MOTORS na virtuelnom XI CORONA FREE FESTU NIŠ 2020

„Najbezbedniji sajam na svetu“ – uveliko traje ovogodišnji učesnik je ponovo Velja Auto i KIA MOTORS čija vozila ova niška firma prodaje.

Posetiocima virtuelnog sajma prvog na Balkanu prikazani su modeli: KIA STONIC, KIA XCEED, KIA CEED i KIA SPORTAGE.

Posebna “poslastica” ovogodišnjeg nastupa firme Velja Auto je XCEED čija je zapremina motora 998 ccm

  • Maksimalna snaga KW (KS) : 88,3 (120)
  • Menjač : Manuelni , 6 stepeni
  • Maks.brzina (km/h) : 186
  • Pogon : Prednji
  • Ekološka norma : Euro 6D Temp
  • Emisija CO2 g/Km kombinovana vožnja: 124-130
Foto: XCEED unutrašnjost

Što se tiče bezbednosti, podaci rade za njega. Ima vazdušne jastuke za vozača i suvozača, bočne vazdušne jastuke i vazdušne zavese, ESC-sistem za elektronski nadzor stabilnosti vozila sa TSC sistemom protiv proklizavanja pogonskih točkova i VSM pomoćnim stabilizacionim sistemom, HAC- sistem za pomoć pri kretanju uzbrdo, ABS- sa elektonskom raspodelom kočione sile EBD i sistemom pomoći pri naglom kočenju BAS, 16 ” prednji i 14“ zadnji kočioni diskovi, električno zakljucavanje motora protiv kradje, automatsko aktiviranje sva četiri pokazivača smera u slučaju naglog kočenja, prekid dovoda goriva u slučaju sudara, automatsko otključavanje vozila u slučaju sudara , prednji sigurnosni pojasevi podesivi po visini, upozorenje za neprivezane sigurnosne pojaseve napred i pozadi, ručna parking kočnica, sigurnosni alarmni uređaj, TPMS- sistem nadzora pritiska u gumama, rezervni točak, Battery saver – sistem za sprečavanje pražnjenje baterije kada je vozilo zaključano. Detaljno ga možete pogledati u salomu firme Velja Auto.

Firma ,,VELJA AUTO“ uspešno posluje više od tri decenije. Bave se popravkom i održavanjem motornih vozila svih proizvođača i modela. Ovlašćeni prodavci i serviseri za brend KIA automobila za jugoistočni deo Srbije.

“Naša vizija je vezana za usavršavanje postojećeg prodajno servisnog kadra kao i modernizaciju prostora i opreme. Praktikujemo da tu viziju koju smo od početka sprovodili nastavimo i u savremenom tehničko tehnološkom izazovu svakog vremena. Trudićemo se da naše usluge budu iznad Vaših očekivanja.”, kažu u Velja Autu.

Niš, Bulevar 12. februara 64c

Salon i prodaja: 018/588-058
Tehnički pregled: 018-522-651
Servis: 018-522-918

Ovogodišnji sajam XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020″ prateći svetske trendove doneo je ponudu novih vozila u domove kupaca. Kako prodaja vozila nije prestajala ni tokom vanrednog stanja u zemlji, izazvanog koronavirusom, veće interesovanje se kao i uvek očekuje u narednim mesecima kada ćemo organizovati i razgledanje i test vožnje za zainteresovane kupce, kažu u firmi Velja Auto za Niške Vesti.

“XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020” biće predstavljen do kraja godine na oficijalnom sajtu „Auto Moto Festa“  SajamAutomobila.com.

DOBRO DOŠLI NA XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com