Magazin

Kevin Spejsi i Ansel Elgort pretpremijerno u filmu „VOZAČ“(VIDEO)

 Pogledajte pretpremijerno akcioni triler „Vozač“ sa fenomenalnom glumačkom ekipom, u okviru Men`s night događaja u bioskopu Cineplexx Niš.  Karte za projekciju filma u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku 17. avgusta, sa početkom u 20 časova, su uveliko u prodaji.

Sve predstavnike jačeg pola očekuje na poklon primerak magazina Autobild uz svaku kupljenu ulaznicu, dok će se za osveženje pobrinuti Red bull.

Mladi i talentovani vozač automobila koji služi za beg posle pljačke (Ansel Elgort) oslanja se na ritam muzike koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna devojku svojih snova (Lili Džejms), Bejbi u novom poznanstvu vidi priliku za beg od kriminala. Ipak, pošto ga mafijaš (Kevin Spejsi) prisili da radi za njega, Bejbi mora da se suoči sa realnošču – pljačkom unapred osuđenom na propast koja će zapretiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Glavne uloge u filmu tumače Ansel Elgort, Lili Džejms i Kevin Spejsi, dok režiju potpisuje Edgar Rajt.

Karte za Men’s night i pretpremijeru filma „Vozač“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

http://youtu.be/Tnm_Zz519_A

Film se nalazi u distribuciji Con film distributerske kuće.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com