Zabava

Kerber proslavlja 40 godina postojanja koncertom u Tvrdjavi

Velikim koncertom koji će 23. septembra biti održan na Letnjoj pozornici u Tvrdjavi niška grupa Kerber obeležiće izuzetno značajan jubilej – 40 godina postojanja.

Pevač i osnivač grupe Goran Šepa, poznatiji kao Gale Kerber izjavio je na današnjoj konferenciji za medije, da svaki bend koji to doživi (40 godina postojanja) teško da može da prenese emocije koje ima, već će ih videti oni koji dođu na koncert.

„Rekao sam već da je milost božija biti na sceni 40 godina, a ako znate da se bavimo rokenrolom, onda je to nešto mnogo veliko. Kako se do toga dolazi ja ne znam, mi smo jednostavno došli dovde. I dalje smo puni energije“, rekao je popularni Gale.

On je kazao da se ispostavilo da su tri glave na Kerberu njih trojica koji su u bendu od početka karijere – Bane (Branislav Božinović), Tomica (Tomislav Nikolić) i on.

„Mi smo do sada ostavili puno pesama, puno nekih ljudi koji su se ženili i udavali, zaljubljivali, poradjali, reprodukovali, sve uz tu muziku. Sve je bio razlog muzika i ono što smo mi doprinosili putujući i živeći i dalje ovaj život koji i dalje živimo“, rekao je Gale.

Podsetio je da su u okviru ovogodišnje karijere već održali koncert u selu Visočka Ržana na Staroj planini i na beogradskom Kalemegdanu. Prema njegovim rečima, Letnja pozornica u Nišu odabrana je za organizovanje koncerta i zbog epidemiloške situacije, ali i zbog posebne energije koju taj prostor ima. Najavljeno je da će koncert početi u 20 časova, uz primenu epidemiloških mera. Koje će sve mere biti preduzete, biće saopšteno na sam dan koncerta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitaj i :
Close
Back to top button