Kultura

“Kepler 452-B” u izvođenju Pozorišta “Bora Stanković” iz Vranja gostuje u Nišu

Predstavu “Kepler 452-B” u izvođenju Pozorišta “Bora Stanković” iz Vranja, niška publika će imati priliku da pogleda u sredu, 7. novembra, od 20 časova na Maloj sceni Narodnog pozorišta u Nišu.

U predstavi, koja je rađena po tekstu Tijane Grumić, a u režiji Juga Đorđevića, igraju glumci vranjskog pozorišta Jelena Filopović, Radmila Đorđević, Nenad Nedeljković i Bojan Jovanović.

„Kepler 452-B, naslov je nove drame mlade i već zapažene dramatičarke Tijane Grumić. Reč je o intimnoj drami koja se tiče odnosa u porodici, ali i u kosmosu, koja se odvija u istorijskom trenutku kada biva prepoznato novo nebesko telo, ali dok neka ljudska tela, kao i zvezdana, nestaju – što se događa kada su neke zvezde samo ljudi – i obrnuto. Minuciozna igra sa najdubljim osećanjima koja se mogu gajiti između najbližih pokazuje i zrelost mlade autorke, kadre da ubedljivo prikaže i suočavanje sa bolnim trenucima i pokušaje da se oni izbegnu.“ rekao je o predstavi Boško Milin, pozorišni kritičar i selektor 63. Sterijinog pozorja.

Svi zainteresovani moći će ekskluzivno u sredu od 12 do 13 časova, ispred Forum centra, u ograničenom broju da kupe kartu po ceni od 250 dinara. Cena ulazinica na blagajni pozorišta je 500 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com