Društvo

Katastar raspisao konkurs za zapošljavanje 321 novog radnika

Republički geodetski zavod raspisao je konkurs za zapošljavanje 321 lica, a jedan broj lica radiće u Nišu, kao i u okolnim mestima poput Aleksinca, Pirota i Ražnja.

U Odseku pravne poslove u Nišu posao će dobiti dva pravnika, a jedan srednjoškolac tehničkog ili društvenog smera biće zapošljen na izdavanju podataka u Grupi za izdavanje i pripremu podataka u bazi katastra vodova.

Detalji konkursa mogu da se pogledaju na sajtu Republičkog geodetskog zavoda, na internet stranicama Službe za upravljanje kadrovima (SUK) i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Konkurs je otvoren još tri dana, odnosno do 18. marta.

Obrazac prijave na konkurs šalje se poštom ili se predaje neposredno na adresu Republičkog geodetskog zavoda, Bulevar vojvode Mišića 39, 11040 Beograd sa naznakom „Za javni konkurs za popunjavanje izvršilačkih radnih mesta”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Zar još treba da se zaposle i ovi što sada primaju platu pola ne zna da koristi računar i da radi svoj posao. Samo legaju i beže da ih niko ne vidi i eskiviraju da rade posao!. Zato im je tako i ažurna baza u GIS, jer ne znaju da je koriste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com