Društvo

Katarina i družina širokog srca nastavljaju sa “Darom za dečiji osmeh”

Nakon veoma uspešne i prve humanitarne akcije, održane aprila ove godine, u sali restorana Zeleni vir, naša sugrađanka Katarina Marinković i njeni prijatelji nastavljaju sa darivanjem dece i porodica koje se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji u Nišu i okolini.

Na prvom dobrotvornom skupu prikupljena su novčana sredstva u iznosu od 50.000 dinara i uplaćena niškom Domu učenika za decu i omladinu “Duško Radović”. Deo prikupljene garderobe, obradovao je omladince u navedenom Domu, a drugi deo je poklonjen Udruženju “Cvetno srce” iz Niša.

U toku proteklog perioda, porodici Zdravković iz Niša, uručena su dečija kolica za novorođenče, porodici Stolić, iz Jovanovca, kuhinjski elementi, porodici Stanković iz Niša, ugaona garnitura i porodici Momčilović iz Azbresnice, ormari, sredstva za higijenu i prehrambeni proizvodi.

Katarina, nosilac akcija koja je i sama imala teško detinjstvo i odrastanje i njena družina širokog srca, u skladu sa mogućnostima i odazivom, imaju za cilj da pruže ruku i daruju kome je to u ova teška vremena potrebno, najpre najmlađima, a zatim i porodicama koje žive u teškim materijalnim i životnim uslovima.

Kako i sama kaže, put od ideje do realizacije, svega u životu, nije nimalo lak, ali kada čovek ima osećaja i ljubavi prema drugom čoveku, prepreke i granice za dobra dela i za dečiji osmeh ne postoje i dodaje da su sitnice velika dela, a krupne stvari su deo onoga što čovek može.

Katarina i družina veliku zahvalnost upućuju Jasmini Krstić i njenoj porodici iz Novog Sela.

Hvala humane Nišlije! Pomoć i pokloni za decu Doma „Duško Radović“

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com