Sport

Karte za evropski meč Radničkog uskoro u prodaji

Fudbalere Radničkog za manje od deset dana očekuje prva zvanična utakmica u ovoj sezoni i to ona na evropskoj sceni. Nakon što je posle više od tri decenije obezbedio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, Radnički čeka protivnika, a karte za ovaj meč biće puštene u prodaju 9.jula.

Ulaznica za južnu i severnu tribinu koštaće 400 dinara, dok će za istočnu i zapadnu cena iznositi 600 dinara, kažu u klubu, oni koji utakmicu žele da prate iz lože stadiona moraće da izdvoje 1500 dinara. 

Utakmica će se prema odluci evropske kuće fudbala ipak igrati na stadionu “Čair”, što je UEFA potvrdila na svom zvaničnom sajtu, a početak je zakazan za 21 čas.

Višedecenijski san niških navijača konačno je ostvaren, Radnički će igrati u Ligi Evrope. Protivnik u prvoj rundi biće im, po svemu sudeći, malteška Gzira, ekipa koja u prvoj utakmici pretkvalifikacija ima prednost nad Santa Žulijom od 2:0. Revanš ove dve ekipe igra se u četvrtak 5.jula na Malti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com