Hronika

KARAMBOL! Automobili udarili bager koji je čistio sneg, ima povređenih

Noćas u 1:36 časova u ulici “7 juli” dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko vozilo i vozilo firme JKP “Mediana” sa tri povređena, saopštila je jutros niška Hitna pomoć.

Posle ukazane prve pomoći i urgentnog zbrinjavanja na licu mesta povređeni su prevezeni u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja, kažu niški lekari.

Imali smo udes noćas u ulici Stefana Prvovenčanog. Pijani vozač je udario Bob cat koji je utovarivao sneg. Povređen je vozač Bob cata i stavljena mu je kragna oko vrata, pušten je na kućno lečenje. Materijala šteta postoji na putničkom automobilu dok naša mašina nije oštećena”, kažu za Niške Vesti iz ovog javnog preduzeća.

“U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas, učestvovala je radna mašina JKP “Mediana” kao i dva automobila marke Mercedes i Reno. Vozač koji je upravljao drugim putničkim vozilom udaljio se sa lica mesta. Slučaj je prijavljen tužilaštvu. Ukupno je povređeno četiri lica”, rekli su za Niške Vesti u Policijskoj upravi Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com