Promo

Kancelarija za izdavanje, Anete Andrejević 13a – 118m2 – 1.500€

Lokal u ulici Anete Andrejević 13a, površine 112.3m2, iz dva nivo prizemlje 52m2, suturen 60,3m2 i dvoriste-terasa 13m2.

Jedno parking mesto u dvoristu zgrade. Lokal je projektovan i izvedeni su svi radovi (gletovanje, krecenje, struja, grejanje, namestaj) po renderima. Useljiv je odmah.

Foto: 4zida.rs/Petar Radonjić

Struktura lokala:

U prizemlju je predviđeno 12 radnih mesta, svaki sto ima svoje prikljucke za struju i dodatno osvetljenje radnog stola, “rek” ormar, dva WC-a.

U suturenu je urađena ventilacija i po strukturi je predviđena konferenciska sala, tri “call room-a” (sa urađenim instalacijama za video sastanke), mini anfiteatar za prezentacije i odmor zaposlenih. Suturen poseduje dva WC-a.

Lokal poseduje dva ulaza, sa glavne ulice Anete Andrejević i bocno iz malog dvorista. Malo dvoriste lokala je urađeno sa nadstrešnicom iznad za zajedničko okupljanje zaposlenih.

GALERIJA FOTOGRAFIJA na 4zida.rs >>>

Foto: 4zida.rs/Petar Radonjić

Lokal se greje na inverter klime, urađen je unutrašnji i spoljašnji video nadzor a do samog reck ormara je postavljen optički kabal za internet. Lokal poseduje čajnu kuhinju.

U slučaju dogoročnog najma ili plaćanja jednogodišnje kirije avansno, zakupodavac je odredio posebne popuste za zakupca.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com