Promo vesti

KANBANSI – Vaš digitalni prijatelj

Preduzeće BAD SISTEMS d.o.o. iz Niša je nedavno razvilo KANBANSI web aplikaciju, sa ciljem da predstave razvoj projekata ili ideje na jednostavan i pregledan način, došli su na ideju da kreiraju aplikaciju koja će povezati interese menadžmenta i potrebe radnika, tako da informacije budu dostupne svima, na različitim mestima i različitim uređajima. Iako već postoje brojni alati, ni jedan od njih nije zadovoljio potrebe malih ili srednjih preduzeća.

“Sa velikim entuzijazmom upustili smo se u testiranje ove aplikacije koja je zamišljena da prati različite tipove organizacija i objedini funkcionalnosti brojnih alata, a sve u cilju efikasnijeg poslovanja”, kaže menadžment Niških Vesti.

Menadžer proizvoda, Ivana Soldatović, nam je predstavila KANBANSI proizvod i objasnila kako možemo da adaptiramo ovu web aplikaciju našem procesu, te smo se upustili u probni period koji je trajao mesec dana.

Niške Vesti pokrivaju mnogo različitih segmenata od izveštavanja građana, marketinga i drugih procesa kojima se bavimo svakodnevno, te nam je KANBANSI omogućio baš takvu podelu. (Pogledati sliku ispod)

Kao što možete videte, panel je veoma pregledan i preduzeće se može podeliti po odeljenjima ili timovima. U našem slučaju, tim za vesti i tim za marketing.

Svaki tim može da ima svoje radne table ili projekte koje prati. U našem slučaju, za tim Vesti to bi bile različite kategorije vesti, kao što su Naslovna, Društvo i druge.

Kao što možete primetiti, naše vesti prolaze kroz razne faze dok se ne pojave na našem portalu ili našim iOS i Android aplikacijama. Od istraživanja, pripreme teksta pa sve do objave samog teksta.

Ove faze se mogu prilagoditi bilo kojoj industriji i možete kreirati neograničen broj kartica u okviru svake faze.

Dok u okviru svake kartice, možete dodeliti zadatke članovima tima i pratiti status samog zadatka u realnom vremenu.

Sama kartica ima više informacija, te je odlična za saradnju unutar samog preduzeća.

Sama kartica ima više informacija, te je odlična za saradnju unutar samog preduzeća.

Za mala preduzeća KANBANSI je potpuno besplatan, i možete se prijaviti ovde.

Niške Vesti su našle široku primenu ovog alata. Shodno tome, mislimo da se može primeniti u bilo kojoj drugoj industriji i time povećati produktivnost samog preduzeća.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com