Hronika

Kamion ponovo udario u podvožnjak na ulazu u Novo Selo

Trenutak nepažnje, ili nedostatak osećaja za gabarite kamiona koji je vozio, ali ponovo ista slika kod Novog Sela. Zaglavljen kamion ispod podvožnjaka.

Prema rečima sugrađana, vozač se “malo prešao”.

 

“Hteo je da prodje ispod niskog nadvožnjaka, zaglavio se i napravio veliki zastoj. Automobili idu obilaznicom, autobusi od Niša ka novom selu blokirani su sa druge strane. Čini se da je i pruga malo dignuta od udarca”, govore nam  očevici.

Prema navodima policije vozač kamiona je turski državljanin.

“U saobraćajnoj nezgodi pričinjena je mala materijalna šteta. Uviđaj nije rađen. Kamion je vrlo brzo uklonjen, tako da se sada saobraćaj odvija normalno”, potvrdili su Niškim Vestima u PU Niš.

Foto: Aleksandra Rajtenbaht ŽivkovićInače, po Zakonu o bezbednosti u saobraćaju, ukoliko podvožnjak nije viši od 4,5 metara, mora postojati znak koji vozačima daje obaveštenje da li im je vozilo u, ili van gabarita. U slučaju da vide takvo upozorenje, a znaju gabarite svog vozila, biraju drugi putni pravac.

U ovom slučaju, iz oba putna pravca stoji upozorenje o visini podvažnjaka (3,5 metra).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com