Promo

Kamilica krema za ruke – za regeneraciju kože i prirodan izgled noktiju

Nega ruku, ponekad je zahtevnija nego što se to naizgled čini. Loše navike, poput grickanja noktiju, ali i nedostatak određenih vitamina, dovode do stvaranja ranica i zanoktica, što ruži izgled ruku, a može stvoriti probleme pri svakodnevnim aktivnostima.

Loše navike, kao što je grickanje noktiju, je teško iskoreniti, a čak i kada to uspemo, potrebno je vreme da se nokti oporave, povrate prirodan oblik i teksturu. Takođe, izgrickani notki i zanoktice mesto su na kome se mogu lako javiti bakterije i glivice, te je onda dodatno lečenje neophodno.

Kako bismo ubrzali oporavak naših ruku, ono najbolje od prirode nalazi se u FITOGAL kolekciji kozmetičkih proizvoda.

Кamilica krema za nokte, zanokticu nokta i ruke

 

Кamilica regenerativna krema sa alantoinom, ekstraktom kamilice i aktivnim sastojkom, hidrolizatom proteina, jača nokte, čini ih manje krtim, podložnim lomljenju, potom, omekšava i sprečava isušivanje zanoktice nokta.

Usled izraženih zaštitnih, hranljivih svojstava i hidratantnog efekta, svakodnevnom upotrebom kreme nokti postaju zdravi, sjajni i privlačni.

Ova bogata krema je pogodna i za tretman ruku, čineći je kompletnim rešenjem za postizanje lepog izgleda celih ruku.

Pružite svojim rukama i koži najbolje i potražite Fitogalovu kremu sa kamilicom, ali i ostale proizvode, u svim bolje opremljenim drogerijama i prodavnicama.

Fitogal – Zbog Vašeg zdravlja i lepote!

FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com