Promo

Kako stati na put borama?

Pojava bora na licu često često predstavlja problem mnogim ženama, ali i muškarcima. Često se vezuju za starenje, a bore se mogu pojaviti i u dvadesetim godinama.

Kada se pojave prve naznake bora, mnogi pribegavaju raznim načinima da njihovu pojavu uspore.

Promena loših životnih navika može u određenoj meri doprineti da se uspori pojava bora. Takođe, u nekim situacijama mogu pomoći i različiti vidovi masaže kože lica.

Međutim, često nije dovoljno samo promeniti način života. Kreme za negu lica najdelotvornije su sredstvo u borbi protiv bora. 

Fitogal krema za lice sa hijaluronskom kiselinom i koenzimom Q10, namenjena je poboljšanju stanja kože, odnosno, značajnom umanjenju vidljivosti sitnijih bora za oko 28 dana redovnog nanošenja.

Кrema je dizajnirana da bude nemasna i izrazito hidrantna, sa svojstvima jačanja kožne barijere. Nakon redovne upotrebe, koža postaje glatkija i svežija, održavanog izgleda.

Кrema za lice sa brzim upijanjem Fitogalove kolekcijeje nemasna hidratantna krema, lagane teksture za potpunu negu kože lica, sa koenzimom Q10 i vitaminima E i C.

Redovnom upotrebom, odlaže se pojava finih bora, kao prvih znakova starenja kože i ublažava vidljivost vec postojecih. Krema je dizajnirana da bude nemasna i izrazito hidrantna, sa svojstvima jačanja kožne barijere.

Fitogalove kreme za lice, kao i mnoge druge proizvode iz njihove kolekcije, možete pronaći u svim većim ili manjim drogerijama u gradu.

Kreme za lice sa koenzimom Q10, iz Fitogal kolekcije, vraćaju dodir mladosti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com