Servisne

Kako se preporuke menjaju i Parking servis ih primenjuje

Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ Niš, kao i sva ostala gradska javna komunalna preduzeća, tokom vanrednog stanja obavlja poslove iz svoje nadležnosti.

Garaže i parkirališta rade po uobičajenom režimu, a obavlja se i kontrola i naplata parkiranja u zoniranom području.
Poslovnica Korisničkog servisa ovog preduzeća je zatvorena za rad sa strankama. Komunikacija sa korisnicima obavlja se putem mejla info@nisparking.rs i preko broja telefona 018/517 778, radnim danima od 7 do 19 sati, subotom od 7-14 sati.

Korisnici kojima je istekla ili uskoro ističe povlašćena karta za parkiranje mogu automatski da je produže, tako što će se registrovati na portalu Parking servisa www.nisparking.rs i kupiti elektronsku parking kartu.
Apelujemo na korisnike da sva dugovanja koja imaju prema Parking servisu izmiruju elektronskim putem. Podsećamo da se dugovanje po osnovu izdate dnevne karte može izmiriti i slanjem SMS-a na broj 9189,  kao i na jednom od dva parkomata, Nikole Pašića br. 24 i Cara Dušana boj 2, uplatom u gotovini ili platnim karticama.

Služba za prenos nepropisno parkiranih vozila radi, i po nalogu nadležnih organa sva uklonjena vozila prenosi na plac sa adresom Bulevar Svetog cara Konstantina bb.

Ekipe preduzeća koje su zadužene za održavanje saobraćajne signalizacije i javnog osvetljenja rade svakodnevno. U kontinuitetu se radi obeležavanje oznaka na kolovozu, otklanjaju kvarovi na svetlećoj saobraćajnoj signalizaciji, postavlja vertikalna saobraćajna signalizacija, menjaju dotrajale sijalice i rešavaju kvarovi na javnom osvetljenju. Građani neće biti u mraku i mogu, kao i do sada, da prijavljuju probleme i kvarove na javnom osvetljenju putem brojeva telefona 018/415 0970 i 018/415 0971 ili slanjem mejla na osvetljenje@nisparking.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. JA sam njihova zrtva stao sam u centru pored postanske stedionice u Davidivovoj ulici na trotoaru presao ulicu odisao do menjacnice i vratio se nakon 5 minuta i vidim nema mi ga auto.Odmah zam znao da su oni to uradili odem na njihov depo i tamo mi traze da platim 20.250 dinara toskove nosenja auta jer je tezak 1900kg,plus kaznu za ucinjeni prekrsaj. Posto nisam imao novac trazio sam da mi omoguce da platim na rate i obzirom da je uvedeno vanredno stanje medjutim to odbili ali mi zato uracunavaju i lezarinu od po 500 dinara dnevno. Molio sam rukovodioce parking servisa kao i gospodina gradonacelnika medjutim niko mi nije izasao u susret. Nakon toga sam pozvao i nacelnicu Nisavskog okruga i istoj se obratio medjutim i ona me je odbila pa sam joj najavio da cu se ovih dana javiti da mi isplate sredstva koja sam ulozio u njihove donacije kada su dolazili na vlast jer sam im poklanjao kupatila, renovirao njihove kancelarije, kancelarije gimnazije, ucionice i par kuca socijalno ugrozenih lica a da sam na ivici egzistencije odkad su oni dosli na vlast. Ona mi je kratko rekla nema nista od toga vi ste to poklonili.

  2. Pljacka naroda zato naplacivati parking za vreme vanrednog stanja a posebno sa vreme zabrane kretanja treba da preispitaju svoje odluke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com