PromoPromo vesti

Kako se osloboditi celulita i masnih naslaga!?

Oko 85% žena dobije celulit u nekom periodu života i to najčešće onom, kada dolazi do većih hormonalnih oscilacija, kao što su trudnoća, pubertet, bez obzira na sportske aktivnosti ili višak kilograma.

Pored naslednih faktora, savremeni način života je jedan od glavnih uzročnika pojave celulita. Ova pojava nastaje u potkožnom masnom tkivu (hipodermisu) i proteže se u središnji sloj kože (dermisu). Anticelulit masažom delujemo tako da podstaknemo rad limfe, cirkulaciju, otklanjanje viška tečnosti. Eterična ulja koja se koriste prilikom masaže razbijaju masne naslage koje su nakupljene neravnomerno. Samom masažom delujemo na „razbijanje masnih stanica“.

U kombinaciji sa presoterapijom, efekat terapije je neverovatan!

Presoterapija LYMPHASTIM TOPLINE  aparatom pruža potpuno bezbolan, neinvazivan tretman izbacivanja suvišne limfe. Presoterapija podstiče razgradnju celulita, smanjenja obima tretiranih regija, poboljšava pokretljivost, otklanja edeme i pomaže izbacivanju toksina iz čitavog organizma.

Kozmetični salon Medeja pripremio je specijalnu PROMO ponudu za svoje korisnike: najnoviji paket sa anticelulit masažama i presoterapijom, gde ćete uštedeti čak 1.500 dinara

Vaša Medeja na dobro poznatim adresama!!!

SALON MEDEJA
Tome Rosandića 6
018/511611
018/511612
064/3003340
info@medejacosmetic.com

SALON MEDEJA BULEVAR
Vizantijski Bulevar br.2
018/511610
064/3830000
medejabulevar@gmail.com

www.medejacosmetic.com

Opširnije na portalu
CityOfNiš >>>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com