Promo

Kako je City Expert promenio tržište nekretnina u Nišu?

Dinamično tržište nekretnina u Nišu, na kom se za poverenje klijenata takmiče mnogobrojne agencija, 2022. godine je doživelo značajnu promenu pojavom agencije City Expert. Svojim inovativnim pristupom, City Expert je postao ključni igrač u oblasti izdavanja nekretnina. City Expert je Nišlijama i jugu Srbije doneo moderne tehnologije, inovativni model i najnapredniji pregled nekretnina, uz najmanju proviziju i besplatnu uslugu za kupce i zakupce stanova.

Zašto baš City Expert?

Sve informacije su transparentne i dostupne 24/7, što znači da možete da izdate, kupite ili prodate stan iz udobnosti svog doma. Platforma omogućava laku pretragu, veliku ponudu i mogućnost filtriranja nekretnina shodno preferencijama korisnika. Filteri pružaju mogućnost izdvajanja nekretnina na osnovu lokacije, strukture stana, kuće ili poslovnog prostora, cene, površine, rate kredita, i mnogobrojnih drugih kriterijuma, omogućavajući korisnicima da za svega nekoliko minuta, pronađu željenu nekretninu.

Besplatna usluga za kupce i zakupce i najniža provizija za vlasnike nekretnina

Tim iskusnih agenata pruža podršku tokom celog procesa izdavanja ili kupoprodaje, dok pravna služba garantuje sigurnost, jer je svaka nekretnina oglašena na cityexpert.rs sa kompletnom i čistom dokumentacijom, bez neprijatnih iskustava. Osim toga, City Expert nudi i besplatnu procenu vrednosti nekretnine, zahvaljujući praćenju tržišta i ažuriranju cena nekretnina svakog meseca.

Tim City Expert -a  uneo je revolucionarne promene, posebno u segmentu prodaje nekretnina.

Foto: Promo

Uz pomoć City Expert-a, lako do subvencija

City Expert je pronašao i povezao investitore sa kupcima nekretnina uz pomoć subvencija za novorođenčad, omogućavajući mladim porodicama da lakše dođu do svog prvog doma. Takođe, City Expert je pružio veliki doprinos u oblasti novogradnje u Nišu, povezujući investitore sa kupcima i pružajući mladim porodicama lakši put do svog prvog doma. Ova inicijativa je doprinela poboljšanju kvaliteta života u Nišu, omogućila mladim bračnim parovima da kupe svoj dom, dok je istovremeno pružila investitorima priliku da doprinesu razvoju lokalne zajednice.

City Expert: Vaš dom naša misija

U svetlu svega što City Expert nudi, jasno je da je ova agencija za nekretnine donela puno toga dobrog na tržište nekretnina u Nišu. Sa  inovativnim pristupom, transparentnošću i posvećenošću klijentima, City Expert je postao lider u industriji nekretnina.

Ako želite da iskusite prednosti saradnje sa City Expert-om, posetite sajt cityexpert.rs ili
pozovite 018/3404000.
Pišite na nis@cityexpert.rs ili posetite prostorije u Ulici cara Dušana 54.

CITY EXPERT
CARA DUŠANA 54, NIŠ
018 3 404 000
nis@cityexpert.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com