Magazin

Kako do uspešnog biznisa u 2018?

2018. godina nam sa sobom donosi mnoga iznenadjenja. Već najavljene inovacije u mobilnoj tehnologiji, veštačkoj inteligenciji i medicini dovoljne su da nam daju utisak da čovečanstvo nezadrživo grabi ka novoj budućnosti. Pokrenuti ili održati biznis u ovako promenljivoj i inovativnoj sredini nije nimalo lako a uz par naših saveta moći će te da ove inovacije pretvorite u uspešne strategije.

Pratite i korsitite inovacije

Kao što smo prethodno napomenuli, svakim danom tehnologija napreduje sve više, pa ukoliko želite da održite korak i preživite u poslovnom ekosistemu, moraće te da inkorporirate ove inovacije u vaš proizvod. iGaming industrija je jedna od glavnih gde se ove promene trenutno osećaju. Neke od njih su vidljive već na prvi pogled kada dođete do interfejsa pomenutih organizacija.

Kao primer možete otići na mzt.hr i videti da se online kladjenje pretvorilo u neverovatnu mašinu od marketinga, finansija, sigurnosti kladjenja do održavanja kvota. I to za samo par godina.

Potencirajte odličan korisnički servis

Slack.com je komunikaciona aplikacija koja je uspela da obrne veliki porfit u zadnjih nekoliko godina i to sve zahvaljujući izuzetnom korisničkom servisu koji je stvorio odane klijente i od njih napravio promotere koji su dovodili nove klijente. Glavna strategija ove firme uparvo jeste 24časovna podrška i visoko edukovan korisnički servis.

Uložite u Marketing

U 21. veku skoro je nemoguće pokrenuti biznis a da pritom ne naletitie na mnogobrojnu konkurenciju koja vreba sa svih strana. Dobro osmišljena Marketinška strategija pomoći će vam da se izdovjite iz konkurencije i skrenete pažnju šptencijalnih kupaca na sebe. Medjutim da bi ste za kratko vreme postigli postavljene rezultate morate uložiti u kanale digitalnog oglašavanja. Koliko uložite toliko će vam se vratiti. Google dobija preko 90% svog profita upravo od oglašavanja. Konkurencija je i ovde velika, ali dobra kontent strategija će vam dati planirane rezultate.

Ispratiti ova 3 saveta neće biti lako, ali će se upornost i istrajnost dokazano isplatiti. Uspešan biznis možda još uvek nije strogo definisan izraz, što ostavlja mesta da ga baš vi definišete.

Srećno!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com