Promo

Kako do posla u Nemačkoj?

Zaposlenje u Nemačkoj ne mora biti teško kako deluje na prvi pogled. Uz prave savete i pomoć, do posla u Nemačkoj možete doći lakše nego što ste mislili. Škola nemačkog jezika MEIN UND DEIN kroz svoj blog permanentno Vas edukuje o nemačkim zakonima, načinima dolaženja do zaposlenja, a stručni kadar škole pripremiće Vas za polaganje svih neophodnih jezičkih sertifikata.

Osnovna stvar koja je neophodna za zaposlenje u Nemačkoj jeste dobro poznavanje jezika.

Škola nemačkog jezika Mein und Dein je jedna od najeminentnijih u Nišu. Poznati po inovativnosti i profesionalnim predavačima koji su obrazovani u zemlji i inostranstvu, obučiće Vas za polaganje internacionalnih ispita.

MEIN UND DEIN

Bilo da ste početnik ili imate predznanje nemačkog jezika, u školi Mein und Dein, nakon standardnih ili intenzivnih kurseva jezika, bićete pripremljeni za Goethe B2 ili Telc B2 sertifikate.

Pored nemačkog jezika, koji ćete u niškoj školi Mein und Dein sa lakoćom i na zanimljiv način savladati, u čemu će Vam pomoći njihovi skusan profesorski tim, imate priliku i da naučite nešto o životu u Nemačkoj, kao i njihovim zakonima.

Kroz njihov blog, redovno obaveštavaju o novim pravilima i načinima nostrifikacije diplome. Na jednom mestu saznaćete šta je sve potrebno kako biste dobili radnu dozvolu u Nemačkoj i započeli svoju karijeru.

Nakon odslušanog kursa, efektnog učenja nemačkog jezika, položenog testa i dobijenog sertifikata, uz proverenu edukaciju i prijatelje iz Mein und Dein škole nemačkog jezika bićete spremni da započnete novi posao i karijeru u Nemačkoj.

MEIN UND DEIN
Učitelj Tasina 4/1, Niš
www.mein-dein.com
063 1194051
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com