Sport

Kajakaši Gusara uspešni u Severnoj Makedoniji

U kanjonu Matka u Severnoj Makedoniji na reci Treski, minulog vikenda održan je 54. Ilindenski kajak slalom IKAS,  ujedno i druga izborna trka za reprezentaciju Srbije u olimpijskom disciplini slalomu.

U subotu na održanoj izbornoj trci za reprezentaciju Srbije u Kajak slalomu normu je postavio takmičar Kajak Kanu Kluba “Gusar” Milos Jevtić, a Marko Đordjevic i Petar Radojković potvrdili su status reprezentativaca.
U nedelju, sledećeg dana u borbi za medalje boje Kajak Kanu Klub “Gusar” poneli su Miloš, Marko, Petar i Vuk Stamenković.
Foto: Kajak Kanu Klub “Gusar”

“U finalu 54. Ilidenskog Kajak Slalom Ikas 2023. godine najbolje plasirani naš takmičar Miloš Jevtić zauzeo je 4.mesto sa briljantnom vožnjom.  Imao je 2. vreme na stazi, ali nažalost i 4 kaznene sekunde što ga je koštalo i medalje. Naš drugi takmičar u finalu Marko Đordjević zauzeo je 6. mesto”, kazali su iz Kluba “Gusar”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com