Sport

Kaj polusezone: Odlučno na Napredak

Niški Radnički ovog vikenda gostuju Napretku u poslednjoj utakmici ove godine. Meč 21. kola Superlige Srbije igra se u nedelju od 19 sati u Kruševcu.

Mislim da smo napravili sjajne rezultate u ovoj polusezoni, opravdano smo na drugoj poziciji na tabeli, tu ćemo i ostati bez obzira na rezultat protiv Napretka, kaže šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović, u najavi meča protiv Napretka.

“Nije bilo lako izgurati ovu polusezonu, bilo je tu mnogo izazova, a na kraju je sve bilo onako kako smo i zamislili. Ostvarili smo veoma zapažene rezultate, a na našem Čairu nas nisu pobedili Makabi, koji je lider izraelskog prvenstva, Crvena zvezda, koja je učesnik Lige šampiona i Partizan”, rekao je Lalatović.

On je najavio i da niške fudbalere čeka zahtevan meč i utakmica koja će specifična.

“U Kruševac idemo rasterećeno i važno je da šta god uradimo tamo ostajemo na drugoj poziciji. Napredak veoma respektujemo, imaju sjajnog trenera, odličnu ekipu, a poznato je da su nas puno namučili u onoj utakmici koja je odigrana u Nišu i završena rezultatom 3:3. Ipak, naš cilj je pobeda i učinićemo sva da je ostvarimo”, rekao je prvi strateg Radničkog.

On je istakao i da su Babić, Stojanović i Mitrović i dalje povređeni.

Niški Radnički na ovo gostovanje ide kao drugoplasirani tim na tabeli Superlige sa 47 osvojenih bodova, Napredak je na petoj poziciji sa 33 boda.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com