Društvo

Kafana “Marjan” donira sve veći broj paketa hrane najstarijim i najugroženijim građanima

Prošle nedelje kafana “Marjan” krenula je sa donacijom paketa hrane za najstarije i najugroženije građane. Prvog dana akcije donirano je 40 paketa, a već dva dana nakon toga novih 80. Danas iz kafane “Marjan” građanima je stiglo novih 100 paketa hrane.

Od kako je krenula akcija, kažu, javlja im se veliki broj ljudi.

“Pišu nam poruke preko fejsbuka, instagrama, sve ih usmeravamo na Krizni štab. Dešava se da neki ljudi nemaju kako da nas pozovu , onda zovemo mi njih, pa njihove brojeve prosleđujemo štabu”, kažu u kafani “Marijan”.

A pomažu ne samo svojim sugrađanima, već se trude da izađu u susret i ljudima iz čitave Srbije. Imali su pozive čak iz Vinče. Zbog daljine često ne mogu da pruže direktnu pomoć ljudima u drugim gradovima, ali uspevaju, preko pirajtelja, da im obezbede kontakte u mestu u kome žive.

I ne planiraju ovde da stanu. Za dva dana biće spremno još 100 novih paketa hrane. I kako ističu, ovo će raditi dokle god budu imali sredstava.

Kafana „Marjan“ donira pakete hrane najugroženijima

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com