Promo

Kada ili tuš kabina, šta Vi birate?

Kupatilo u svakom domu je mesto gde se mozemo relaksirati i uzivati, te je vrlo važno da bude uređeno u skladu sa našim potrebama.

Mnogi su često u dilemi da li da u kupatilu postave kadu ili tuš kabinu. Najčešće nismo u prilici da utičemo na veličinu kupatila i raspored elemenata u njemu, pa se mnogi odlučuju da preurede ovu prostoriju u zavisnosti od prostora kojim raspolazemu, ali  ukoliko na savršen način planirate pozicioniranje elemenata, imaćete dovoljno prostora za sve šta vam je potrebno.

Najbolje je kada ne morate da birate između kade i tuš kabine, već možete u kupatilu da postavite i jedno i drugo, ali često, zbog prostornih ograničenja, moramo da biramo jednu od opcija.

Ukoliko imate malo kupatilo, tuš-kabine su idealno rešenje jer ćete na taj način maksimalno iskoristiti prostor. Kao prednosti tuš-kabine prodavci navode i znatno manju potrošnju vode, jer se u kabini manje zadržavate. Dizajn tuš kabine možete birati i u pogledu vrata, koja mogu biti staklena, od kaljenog stakla ili pleksiglasa. Vrata mogu biti sa krilima ili klizna. Ukoliko se odlučite za tuš kabinu, znajte da ćete imati manje ugođaja nego što pruža kada. Ipak, vaše trenutke stajanja ispod tuša možete učiniti lepšim postavljanjem tzv. tus ruže koja pruža zaista jedinstven osećaj.

Sa druge strane, ukoliko ste u mogućnosti da više vremena posvetite ugođajima i trenucima u kupatilu, onda je postavljanje kade prava stvar za uživanje. Naravno, podrazumieva se da u kupatilu postoji dovoljno prostora za kadu.

Izbor kade postao je pitanje stila, ali i prostora. Trenutno na tržištu možete naći baš ono što želite, što je ranije bilo nezamislivo: i po veličini, boji, a i po oblicima. Ako je vaše kupatilo izuzetno prostrano, možete se odlučiti za samostojeću kadu ili đakuzi, dok u manjim kupatilima bolje je postavljati ugradne kade, koje su i pristupačnijih cena. Ipak, danas su najpopularnije akrilne kade jer se lako i brzo održavaju.

U prodajnom asortimanu Andži Kompani nudi Kolpa san program tuš kabina i kada, jednog od proizvođača koji se moze posebno izdvojiti po kvalitetu i dugim garancijama na našem tržistu.

Garancija kada Kolpa san

Deset godina garancije na Kolpa san kade za kupanje izrađene od livenog sanitarnog akrila i od Kerrocka. Dve godine garancije na Kolpa san masažne sisteme.

Garancija tuš kabina Kolpa san

Pet godina garancije na Kolpa san tuš kabine. Tri godine garancije na Kolpa san tuš kabine: ECO QUAT, SQ LINE.

Birajte samo najbolje. Izbor je Vaš!

ANDŽI KOMPANI
Donja Vrežina,
Knjaževačka bb
018/279-700279-800
www.adzikompani.rs
FACEBOOK

ANDŽI KOMPANI – SVE ZA VAŠE KUPATILO!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com