Zabava

Kad se spoje mladost i iskustvo, nastaje HIT

Šta kažete na ovaj hit

Dobro poznati niški Baltic bend snimio je duet sa pevačem narodne muzike, Draganom Kojićem Kebom koji će uskoro ugledati svetlost dana. Ovaj scenski bend prati sve modne trendove i svira raznovrsne muzičke žanrove. Zaštitni znak benda svakako je energija na sceni i prava emocija koja se prenosi slušaocima.

Još uvek ne žele da otkrivaju o kojoj je pesmi reč, ali ono što je sigurno, publik očekuje hit koji će se “vrteti” po klubovima.

Premijera je zakazana za 10. oktobra.

Na ideju su došli kada su čuli demo snimak koji je odradio Miloš Roganović, sa kojim već imaju odličnu saradnju.

“On je rekao možemo da napravimo neku pesmu, ali je najbolja varijanta da napravimo nešto drugačije , nešto što trenutno ne postoji na muzičkom tržištu i onda je rešio da nama ponudio da snimimo neku stariju pesmu, odnosno narodnjački hit. Tu su se pominjala par imena i par nekih numera raznih izvođača i u dogovoru sa njim, to je bio Keba koji nam je izašao u susret i dao nam mogućnost da snimimo refren jedne njegove pesme. Nećemo sada da otkrivamo našoj publici o kom se hitu radu. Ostavljamo im mašti na volju”, kazao je kroz smeh za Niške Veste, frontmen grupe Nikola Stojanović.

Prva pesma koju je snimio Baltic bend bila je u izvođenju muškog vokala, zatim u ženskom kako bi publika mogla da spozna i uživa u njihovim raskošnim glasovima, dok će se u ovoj pesmi kombinovati i mužki i ženski vokal.

“Očekujte neki miks, u totalno drugačijem ritmu, neki klupski fazon, ali to  ujedno i narodna muzika miks”, poručuje Džoni.

Dok su snimali pesmu, u studiju je vladala vrela atmosfera.

“Keba čim je došao u studio nastala je neka totalno drugačija atmosfera. Čovek je veličina ikona narodne muzike, a pritom je totalno normalan čovek koji odiše pravom energijom. Davao je savete za budućnost koje smo pažljivo slušali i koje ćemo primeniti, što nam samo daje podstrek”, završava on.

Snimanje spota počinje 27. septembra. Dok čekamo premijeru, uživajte u pesmama Baltic benda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BALTIC BAND (@baltic_band_official)

„Baltic bend osnovan je kraj 2014. u Nišu, a sa radom je aktivno krenuo januara 2015. godine. Svi koji su jednom imali priliku da uživaju na njihovom nastupu, kažu da je bend ostao upamćen po sjajnom vokalu i originalnim modevnim kombinacijama. Kvalitetnim i neumornim radom dospeli su do nivoa najtraženijih bendova na jugu Srbije i šire.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Jedan komentar

  1. Nemam nosta protiv Kebe, ali, ikona narodne muzike??? Ako ih nazivate ikonama, medju miskarcima, to su Toma, Tozovac,Cune, Stanisa, Bilkic…
    Preterujete !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com