Sport

Kačar: NISAM ZADOVOLJAN u potpunosti

Novac iz gradskog budžeta za pomoć niškim klubovima rasporedila je Komisija sačinjena od uspešnih niških sportskih radnika. Ona je određena novim pravilnikom koji se primenjuje od lane, ovo telo naložila je država, grad primenio.

Juče je obelodanjen spisak svih onih koji su iz gradske kase dobili ukupno 203,5 miliona dinara, 24 miliona više nego prošle godine grad je namenio niškim sportistima.

Ukupno je apliciralo 127 organizacija sa 261 programom, odbijeno je 70.

Veliki posao je odradila niška komisija, koja je veoma kvaliteta, sastavljena od samih stručnjaka. Sve je urađeno na vreme, puno dobrih odluka je doneto ali ima i nekih sitnnih nepravilnosti gde nisam u potpunosti zadovoljan“, kaže za Niške Vesti Branislav Kačar gradski većnik resorno zadužen za sport i omladinu.

Sledeća godina biće prilika da se bolje sagledaju i neki drugi programi.

„Nadam se sledeće godine još bolje će biti urađena raspodela novca, videli smo šta ove godine treba sagledati i siguran sam biće većina zadovoljna. Komisija je  ovaj put završila posao, ali će naredne godine biti smenjeni svi oni za koje se utvrdi da su lobirali ili pristrasno odlučivali, favorizujući klubove sa kojima su na bilo koji način povezani, to nećemo tolerisati“, završava Kačar.

Fudbalskom klubu Radnički ove godine iz gradske kase odobreno je 39 miliona dinara,  sedam manje nego lane.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com