Sport

Juniori Džudo kluba “Kinezis” najbolji u zemlji

10 medalja za Džudo klub "Кinezis" na Prvenstvu Srbije za juniore

Na, za juniore, održanom u Beogradu, Univerzitetski Džudo klub “Кinezis” osvojio je čak 10 medalja i na taj način odbranio epitet najbolje ekipe sa Prvenstva Srbije za seniore.

 

“Ne sećam se kad se poslednji put desilo da jedan klub bude najbolji na Prvenstvu Srbije u juniorskom i seniorskom uzrastu. Nama je to ove godine pošlo za rukom, “dupla kruna”. Imamo izuzetno snažnu ekipu i bio bih neiskren kad bih rekao da ovo nismo očekivali. Naprotiv, mislili smo da ćemo da budemo još ubedljiviji”, rekao je doc. dr Nikola Milošević.

Zlatnu medalju osvojio je Aleksandar Stojkov u kategoriji do 100kg. Srebrnim medaljama okitili su se Mina Pešić (-48kg), Mila Đorđević (-63kg), Slobodan Đorđević (-66kg), Miloš Milašević (-90kg), Andrija Stošić (+100kg). Dok su do bronzanog odličja došli Nevena Milić (-48kg), Pavle Кrsmanović (-60kg), Đorđe Stanojević (-73kg) i Dejan Volaš (-73kg).

“Još jedan veliki uspeh u godini kad slavimo 30 godina postojanja Кluba. Ostaje još Superliga, u kojoj takođe imamo najviše ciljeve. Definitivno najuspešnija godina za nas, i motiv da budemo još bolji”, ponosno kaže prof. dr Nemanja Stanković.

Nadomak medalje bili su Stefan Radovanovići Nikola Manić (5.mesto), a nastupili su još Mirko Perišić i Dušan Stanković.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com