DruštvoSport

Jugoslovenske legende na “samitu” – Otvoreni fudbalski Balkan u Skugriću – Modriča

Jugoslavenske fudbalske legende na jednom mestu u Skugriću pokraj Modriče u Republici Srpskoj. Ovi veterani okupili su se da još jednom obeleže divno vreme koje su proživeli, pobede, poraze i veliku ljubav prema toj igri koja život znači – fubal. Na samom skupu učešće je imala i niška Opština Palilula. Boje Palilule branili su Miodrag Redža Stojiljković, Vita Dimitrijević, Bata Vučković i Dragan Terzić.

Među balkanskim fudbalskim legendama koje su bile prisutne na danima Skugrića na kako ga učesnici zovu samitu – “Otvoreni fudbalski Balkan u Skugriću – Modriča” zaigrali su:
Ivan Gudelj, Mehmed Baždarević, Mirsad Fazlagić, Miloš Šestić, Zdravko Borovnica, Ivica Grnja, Fuad Mulahasanović, Cvijetin Blagojević, Husref Musemić, Vladimir Jocić, Edin Ćurić, Elvir Bolić, Nedeljko Milosavljević, Edin Bahtić, Nikoka Maraš…i ostali.

Ovo svojevrsno druženje i predivan susret nekadašnjih rivala osmislio je i realizovao Nikola Nikić legendarno krilo sarajevski Želje.

Odigrana je prigodna, revijalni utakmica veterana EX Yu zvezda sa domaćinom FK Skugrić gde je rezultat bio u drugom planu a primarno mesto je zauzelo druženje i prijateljstvo koje ne poznaje granice.

Sledeći susret veterani koji su prave jugoslovenske legende zakazan je u Nišu na Paliluli, obećao je predsednik opštine Bratislav Vučković.

Otvoreni fudbalski Balkan u Skugriću – Modriča; Foto: GO Palilula

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Predsednik Opstine Palilula Bratislav Vuckovic da ih dovede na teren Delijskog Visa da se ljudi podsete na dane kada su pocinjali sa fudbalom , a igrali na terenima gde nema struja u svlacionicama .

  2. Ovom predsedniku opštine Palilula bolje bi bilo da sređuje kanalizaciju i iskrivljene elektro stubove na Paliluli, nego što se vitla sa fudbalskim ,,legendama”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com