Hronika

LOŠ DAN za vozače! Veliki broj povređenih u jučerašnjim udesima

Za poslednja 24 sata u Nišu su se dogodile čak četiri saobraćajne nezgode sa ukupno trinaest povređenih, koje su pregledale i hospitalizovale ekipe niške Hitne pomoći.

Juče ujutru nešto pre 7 sati u selu Prosek, autobus je udario u automobil, petoro je lakše povređenih. Svi povređeni odbili su da budu prevezeni u Urgentni centar.

Posle 10 sati pre podne sudar na raskrsnici ul. 7. jula i Bulevara Nemanjića, dve osobe su povređene, (Muškarac rođen 1957. godine koji je zadobio povredu trbuha), (Žena rođena 1957. godine, koja je povredila gudni koš).

Deset minuta pre 18 sati sletanje sa puta, na putu za Kamenicu. Četiri osobe su povređene u ovom udesu. (Žena rođena 1979. godine povreda noge), (Muškarci rođeni 1971. godie povreda trbuha, 2001. godine povreda glave i 1996. godine povreda gudnog koša).

Koji minut pre ponoći u sudaru dva automobila u Gornjem Matejevcu, povređene su dve osobe, obojica su zadobili povrede glave. Rođeni su 1985. i 1987. godine.

Posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja na licu mesta, povređeni su prevezeni u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com