Sport

JOVIĆ I REBRAČA NA SPEKTAKLU U „ŠIVARI“ – NAJBOLJI IDU KOD TEA NA KAMP!

Plejmejker Srbije i čuveni „Bananamen“ stižu na otvoreni čas u niškoj hali, a 70 dece biće odabrano za školicu koja se realizuje u saradnju sa KK Marinos

Neko voli da šutira trojke kao Stefan Jović, neko da lupa rampe kao Željko Rebrača, ali ono što spaja prijavljene za Mozzartovu besplatnu školu košarke u Nišu je – ljubav prema ovoj igri!

Na desetine devojčica i dečaka stiže 17. aprila na otvoreni čas pod obručima u SC „Šivara“, a prijave za spektakl sa plejmejkerom Srbije i legendarnim „Bananamenom“ traju do 15. aprila u ponoć na besplatneskolesporta@mozzartsport.com.

Foto: Branko Starčević

Mališani uzrasta od 7 do 10 godina će moći da se pokažu pred proslavljenim asovima, koji će pomoći u odabiru 70 polaznika školice. Oni koji se najbolje pokažu tokom šest meseci biće nagrađeni odlaskom na kamp kod Miloša Teodosića (Teo 4)!

Foto: Branko Starčević

Čas je prvobitno trebalo da se održi na Mozzartovom terenu koji je dobio ime po Joviću, ali zbog loše vremenske prognoze ipak će biti organizovan u „Šivari“, gde će deca vredno trenirati dva puta nedeljno u periodu od šest meseci.

-Talenat za Mozzart nema cenu, kroz ovu akciju želimo da vratimo decu na sportska igrališta, a u tome su nas podržali mnogi asovi. Niš je grad košarke i radujemo se što će spektakl sa Jovićem i Rebračom biti održan baš ovde. Pružićemo mogućnost najmlađima da bez ikakve nadoknade treniraju i rukomet u Aranđelovcu, odnosno fudbal i odbojku u Beogradu. Otvoreni čas fudbala sa Aleksandrom Kataiem je bio sjajna uvertira za sve ono što mlade talente željne igre i druženja očekuje u besplatnim školama – naglasio je Borjan Popović, direktor sektora korporativnih komunikacija Mozzarta.

Projekat je podržalo Ministarstvo omladine i sporta, a škola u Nišu realizuje se u saradnji sa KK Marinos. Treninge će voditi Nikola Bogdanović i Marko Milović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com