Politika

Jovanović: Niško porodilište trenutno najružnije na jugu Srbije

„Razvoj Niša se zasniva isključivo na obećanjima. Jedno od obećanja čelnika na sednici gradske Skupštine je i početak rekonstrukcije niškog porodilišta koje je trenutno najružnije na jugu Srbije, kako čitamo u medijima, iako smo „Univerzitetski centar““, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša.

Prema njegovim rečima u gradu na Nišavi sve obećaju ili najave da će uraditi, ali skoro ništa ne dočeka realizaciju.

„Stalno smo u opsadnom stanju zbog mogućih poplava. Videli smo skoro kako Gradski štab za vanredne situacije zaseda sa prvim kapima kiše kao da se spremaju za rat. Nije ni čudo obzirom na poplave koje su nas zadesile u raznim delovima grada. To je zato što se ne rešavaju krupni problemi, nego se sve „šminka“, „krpi“, ulice se rehabilituju, parkići se popravljaju, a mesne kancelarije pretvaraju u obdaništa. Onda sve to ofrlje odrađeno dođe na naplatu“, naglašava Jovanović.

On kaže da je zadatak političara ne samo da pričaju nego da se pokažu na delima.

„Mi tražimo da u rebalans budžeta ili u kapitalne investicije za narednu godinu, pored rekonstrukcije porodilišta, budu sagledani i ostali problemi koje grad ima. Prioritet treba da budu deca, stari i komunalni problemi, a ne privid, fingiranje posla, protokolarne stvari i borba za sigurne glasove“, zaključuje Jovanović i dodaje na kraju:

„Kada opozicija dobije svoju šansu, a taj dan je sve bliži, Niš će opet biti veliko gardilište, a ne „grad zakrpa“.“

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com