Politika

Jovanović: Nišavski most nakrivljen kao toranj u Pizi

U vezi sa izgradnjom Bulevara heroja sa Košara i mosta na Nišavi u Vrežini Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša, oglasio se saopštenjem za javnost.

Saopštenje Branislava Jovanovića prenosimo u celosti:

„Gradski čelnici kažu da je Niš „graditeljsko čudo”, a jedini su istoriji ovog grada koji zatvaraju mostove i za osam godina, koliko su na vlasti, grade jedan jedini bulevar (Bulevar heroja sa Košara).  Najočitiji primer praznih priča i nesposobnosti gradskog rukovodstva  je rekonstrukcija nišavskog mosta u Vrežini koji „oplakuju” godinama, a koji se nakrivio kao toranj u Pizi i preti da padne, uz napomenu da je tvrđavski most zatvoren. Specijalitet ove vlasti je grebanje asfalta i nabacivanje poslova beogradskim  firmama, to im je najveće dostignuće”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

Jovanović kaže da Bulevar heroja sa Košara i dan danas nema vozila, a, kako kaže, u 95 posto slučajeva se ne menja kolovozna konstrukcija, ivičnjaci, trotoari, vodovodna i kanalizaciona mreža koja je dotrajala na izgrebanim ulicama i bulevarima.

„Naravno da je tu najveći profit i zarada, jer nema radnika, ne kopa se ništa, mašina grebe i ugrađuje se asfalt, a profit koji ostaje im znači jer se bliže izbori”, kaže Jovanović.

Jovanović podseća da je za vreme njegovog mandata urađeno šest novih mostova.

„Uradili smo dva mosta na Moravi, dva na Gabrovačkoj reci i dva na Nišavi kao i deset novih bulevara, tako da vladajuća stranka može samo da grebe jer za osam godina nikakvo drugo umeće nisu pokazali”, zaključuje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com