Politika

Jovanović: Kapa dole Ničiću

“Svaka čast Bošku Ničiću i Zaječarcima. Ponosan sam što sam u istoj političkoj opciji sarađivao sa Ničićem i što smo 2012. godine na zajedničkoj listi u Nišu osvojili 11 odborničkih mandata“, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša osvrnuvši se na pobedu „Pokreta za Krajinu“ Boška Ničića na lokalnim izborima koji su održani juče u Zaječaru.

Jovanović ističe da pobeda „Pokreta za Krajinu“ u ovom gradu ukazuje na dve stvari.
„Promišljeni i moralni ljudi kakvi su Zaječarci  pamte da je Ničić gradio i radio i dovodio fabrike u ovaj grad za razliku od njihove trenutne lokalne vlasti koja je svuda po Srbiji. Taj trend izgradnje infrastrukture i otvaranja novih radnih mesta bio je prisutan i u drugim gradovima poput Kragujevca, Niša, Prokuplja, Aleksinca, Knjaževca, Doljevca… kada je naša politička opcija bila na vlasti,“ dodao je.
Jovanović je istakao i da su izbori pokazali da nema istrošenih i neistrošenih političara, kao što čujemo, obzirom da je Ničić bio u više mandata na vlasti u Zaječaru.
„Svi znamo da se spremalo hapšenje Boška Ničića, ali od toga ništa. Postoje samo političari sa rezultatima i bez rezultata. Ovih drugih je danas mnogo više širom Srbije, nažalost,“ kaže Jovanović u saopštenju.
On navodi da je Niš najbolji primer neistrošenih mladih, a i starijih opozicionih političara koji na Trgu Kralja Milana ne mogu da okupe ni stotinak sugrađana koji samo, kako kaže, brukaju grad na Nišavi kao centar demokratije, a težište se prenosi na Zaječar.
On na kraju dodaje:
„Još jednom, svaka ti čast, Ničiću! Održao si lekciju svima!“

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close