IZBORI NIŠPolitika

Jovanović: Da ponovo gradimo i radimo 

Jovanović poziva Nišlije da podrže njegovu političku opciju, pod rednim brojem 11,  na lokalnim izborima, koji će se održati 2.juna, kako bi dobili šansu da ponovo vrše vlast i nastave tamo gde su stali. 

U vreme kada smo vodili Niš, izgradili smo novu industrijsku zonu, 6 novih fabrika, 6 novih mostova, 10 novih bulevara, 9 novih obdaništa, 7 novih škola, stadion, 450 novih ulica, klizalište, sportski kompleks „Duško Radović“, kompleks otvorenih bazena u „Čairu“, 7 balon sala, bioskop „Vilingrad“, 5 novih ambulanti, kardiohirurgiju i mnogo toga još… Šta ste, vi, gospodo uradili?Politika nisu lutajući reporteri ili oni što se slikaju na „našminkanom“ asfaltu, pa se hvale da su nešto izgradili, bavljenje politikom zahteva ozbiljne ljude koji će ozbiljno voditi ovaj grad i napraviti preokret već u prvoj godini vršenja vlasti“, kaže Branislav Jovanović, kandidat za gradonačelnika ispred stranke Niš, naš grad – Bane Jovanović, Novo lice Srbije Miloš Parandilović, na lokalnim izborima pod rednim brojem 11 na glasačkom listiću.

Jovanović podseća da je ranih devedesetih godina sve počelo sa juga Srbije i sa ponosom ističe da tada sa svojim kolegama vodio proteste, a uspeli su da dokažu i izbornu krađu 1996. godine. Ističe i da je Niš nekada bio demokratski centar Srbije.

„Grad smo vodili i od 2004. do 2012. godine i, kako kažu, ekonomski eksperti, ekonomski razvoj je bio u ekspanziji, a sada imamo četiri puta manji budžet od Novog sada. Niš je tada bio slobodan grad sa pet slobodnih medija, bez nameštenih tendera, nekvalitetno izvršenih radova, nije bilo notara, izvršitelja, „Oka sokolovg“, a porez na imovinu bio je 300 posto niži nego što je to danas“, kaže on.

On smatra da je zaustavljen razvoj grada, ali da on i njegove partijske kolege hoće ponovo da grade i rade.

„U vreme izbora svi obećavaju, a mi smo se već dokazali i pokazali na delu. Iza nas će ostati škole, obdaništa, mostovi, ulice, bulevari, a iza njih klipovi na društvenim mrežama i želje za udobnim foteljama“, zaključuje Jovanović i dodaje na kraju:

„Narod ne možete prevariti, jer su siti plakanja na aerodromima dok prate svoju decu u beli svet da zarade parče hleba i borbe za goli život.“

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. U vlasti si poodavno i kao pozicija i kao opozicija, šta si uradio dosad!?
    Sjaši , dosta je bilo, znamo ko si !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com