Društvo

Jovan još nije pronadjen, potraga i u Beogradu

Potraga za nestalim maturantom Umetničke škole u Nišu Jovanom Veselinovićem (18) još nije dala rezultate, a za mladićem se traga i u Nišu i u Begoradu.

Mladić je nestao 17. februara oko 23 časa, a poslednji put je vidjen na Bulevaru Nemanjića. Tokom minule večeri, pojavila se i informacija da je vidjen u beogradskom Mirijevu, ali se tačnost te informacije još proverava.

Jovanovu majku Milicu Cvetković ta vest je ohrabrila s obzirom na to to da strahuje da mu se dogodilo nešto loše, jer nije imao razloga da ode od kuće.

“Jedan čovek me je večeras pozvao i kazao da je Jovana video u Mirijevu. Prepoznao ga je na osnovu fotografija objavljenih u medijima. Upravo su me pozvali iz policije i tražili broj telefona tog čoveka, kako bi oni proverili tu dojavu”, izjavila je Cvetković.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da se za mladićem intenzivno traga od kada je u noći izmedju 17. i 18. februara prijavljen njegov nestananak, ali da za sada još nema novih vesti.

Jovanova majka, njegovi prijatelji i rodjaci započeli su potragu za mladićem nakon što se nije vratio kući nakon što je bio kod druga na Bulevaru Nemanjića i ispratio drugaricu koja koji živi u njegovom komšiluku.

Majka nestalog mladića Milica Cvetkovića kazala je da joj se Jovan javio poslednji put oko 21,30 sati i pitao je da li za drugaricu može da naredne nedelje napravi žurku iznenadjenja povodom njenog osamanaestog rodjendana.

“Očekivala sam da će se uskoro vratiti, ali kako se nije javljao na telefon, oko 23 časa sam pozvala sam njegovu druagricu koja je rekla da je krenuo kući. Nakon toga sam ga zvala čitave noći, ali od četiri ujutru je bio nedostupan”, izjavila je Cvetković.

Ona je apelovala na sve koji su možda videli njenog sina da to prijave na telefon 063 7312 987.

Prema njenim rečima Jovan je na sebi imao farmerice, crni duks i jaknu, i crne patike.

Majka nestalog mladića istakla je da njen sin nije imao razloga da ode od kuće, da je dobro dete, bez problema u školi i porodici.

Isto to potvrdili su i Jovanovi drugovi iz škole, koji su kazali da se on nikada nije problematično ponašao i ni sa kim nije bio u sukobu.

Drugovi nestalog mladića su po čitavom gradu oblepili plakate sa njegovom fotografijom, a apel za pomoć u rasvetljavanju njegovog nestanka deli se društvenim mrežama.

U potragu je uključen i pas tragač, a na društvenim mrežama pojavili su se i predlozi da se gradjani Niša okupe i organizovano krenu u potragu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com