Sport

Jovan i Dragoljub doneli medalje sa EVROPSKOG KUPA “Serbia OPEN”

Dragoljub Radojević i Jovan Stevanović takmičari KBS Konstantin iz Niša doneli su medalje sa WAKO EVROPSKOG KUPA “Serbia OPEN” koji je održan ovog vikenda u Beogradu. Trener Milan Cvetković, kaže da je ovaj turnir doneo puno iskustva niškim mladim takmičarima i da još spremnije dočekuju državno prvenstvo.

„Serbia OPEN“ 2023 WAKO Evropski kik boks kup održan je po 13. put u Beogradu, a takmičari Konstantina doneli su jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju. Trener Milan Cvetković kaže da je zadovoljn pokazanim.

“Dragoljub i Jovan su osvojili jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju na ovom kupu. Ovo takmičenje donelo im je veliko iskustvo a njima je upravo iskustvo preko potrebno kako bi se što bolje spremili za državno prvenstvo koje nam sledi. Prezadovoljan sam njihovim nastupima i verujem u ove momke, jer tek će njihova imena odzvanjati u evropskim i svetskim dvoranama, jer imaju srca i vole ovaj sport a to je najbitnije”, rekao je za Niške Vesti Milan Cvetković, trener KBS Konstantin.

Evropsku kup “Serbia OPEN” bio je priprema za srpski nacionalni tim koji ove godine po prvi put planira učešće na Evropskim olimpijskim igrama koje se održavaju u Krakovu u Poljskoj, kao i učešće na Svetskim borilačkim igrama koje se održavaju u Saudijskoj Arabiji.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com